Vacatures

We're hiring!

Vacatures

Bij Lash eXtend in Bunschoten worden dagelijks trainingen gegeven aan groepen cursisten die het vak van wimper- of browstylist willen leren of die een vervolgtraining komen volgen. Onze cursisten zijn afkomstig uit het hele land en soms ook uit het buitenland. Onze trainingen worden daarom in zowel het Nederlands als het Engels gegeven.

Werkzaamheden:
Alles regelen voor de trainingen van A tot Z
- Debiteurenbeheer trainingen
- Contact onderhouden met de cursisten
- Webshop werkzaamheden
- Logistieke werkzaamheden mbt magazijn
- Inkoop
- Beheren telefoon en whatsapp
- Social media

Jouw skills
Wij zoeken een stressbestendige persoon die houdt van dingen regelen, goed kan plannen, die zich verantwoordelijk voelt en het overzicht kan houden over een aantal tegelijkertijd lopende projecten.
Je werkt het liefst met druk op de ketel, je houdt van overzicht, je werkt netjes en heb daarbij ook een dienstverlenende instelling. Je hebt er geen problemen mee om af en toe ’s avonds of in het weekend te werken. Ons hoofkantoor is gevestigd in Bunschoten en het is daarom een pré als je uit de directe omgeving van Amersfoort komt. Het is een pré als je naast Nederlands een 2e taal spreekt (Engels, Frans of Duits).
Ervaring in de wimperbranche of affiniteit met de beauty industrie is een pré, maar heb je die niet, dan leer je dat snel genoeg.

Wij werken met web-based software en Microsoft Office applicaties, zoals Outlook en Excel dus je bent niet vreemd met het gebruik van een PC. Je bent communicatief vaardig, kunt multi-tasken en bent flexibel inzetbaar. Minimaal MBO werk- en denkniveau.

Wat bieden wij?
Je werkt bij Lash eXtend in een dynamische omgeving in een klein team met leuke collega's. Lash eXtend groeit de laatste jaren enorm, dus er gebeurt dagelijks van alles. Wij bieden je een marktconform salaris, 20 vakantiedagen en doorgroeimogelijkheden afhankelijk van wat je kunt en wat je laat zien. Je werktijden worden in overleg vastgesteld en hierin kunnen we binnen bepaalde grenzen flexibel zijn.

Reageer!
Wil jij graag je schouders zetten onder een sterk groeiend internationaal bedrijf? Dan leren we je graag kennen! Stuur ons je sollicitatie voorzien van CV met pasfoto en je motivatie via het onderstaande formulier. Zelf niet op zoek, maar ken je misschien iemand die deze baan leuk zou vinden? Neem dan ook zeker even contact op.

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact op.

Yvonne van Wieren – CEO Lash eXtend
+31 (0)33 4450323

Als groothandel ontvangen wij via onze webshops dagelijks orders van klanten uit binnen- en buitenland.

Lash eXtend is een merk met een grote hoeveelheid producten voor beautysalons voor wimperextensions en wenkbrauwstylisten. Sinds januari 2021 zijn wij een nieuw merk gestart in ruitersportartikelen. Je bent dus werkzaam voor 2 verschillende webshops die vanuit het hoofdkantoor worden verzonden.

Voor de promotie van beide merken speelt Social Media een zeer belangrijke rol en dan met name Facebook en Instagram. Om het bestaande team te verlichten zoeken wij nu een creatieve persoon die het als een uitdaging ziet om steeds met nieuwe ideeën te komen en die ook zelf realiseren. Je krijgt hiervoor de beschikking over allerlei foto en video materiaal wat wij in huis of extern laten produceren door professionele fotografen.

Je werkzaamheden bestaan uit:

Bedenken van pakkende campagnes voor meerdere doelgroepenProductie van grafisch materiaal mbv Adobe Creative Cloud Applicaties.Dagelijkse posts verrichten al dan niet via een schedulerJe monitort de resultaten van lopende campagnes en zet nieuwe campagnes opJe zorgt voor de interactie met volgers

Jouw skills

Je bent met een studie bezig of hebt een studie afgerond in de richting van media en designJe bent creatief en bewaakt de huisstijlJe bent zowel mondeling als schriftelijk communicatief sterkJe let op details en werkt preciesJe hebt mbo+/hbo werk- en denkniveauJe bent 40 uur per week beschikbaarJe hebt ervaring met het opzetten van online campagnes op Social media platforms zoals Instagram en FacebookJe kunt de resultaten van lopende campagnes analyseren om te zien waar dingen beter kunnenJe bent op de hoogte van de laatste trends op gebied van Social Media en vindt het leuk om hiermee bezig te zijn.Je bent communicatief vaardig en Nederlands is je moedertaal en een goede schriftelijk beheersing van Nederlands en Engels (de taal waarin vaak gepost wordt) is vereist.Je kunt multi-tasken en bent flexibel inzetbaar.

Je hebt er geen problemen mee om af en toe ’s avonds of in het het weekend te werken. Ons hoofkantoor is gevestigd in Bunschoten en het is daarom handig als je uit Amersfoort of de directe omgeving komt. Een rijbewijs is handig maar niet verplicht. Ervaring of affiniteit met de beauty industrie en/of ruitersport is een pré. Beide zou helemaal fantastisch zijn!

Wat bieden wij

Sinds het einde van de beperkingen door Covid is de groei van de activiteiten enorm toegenomen en er gebeurt elke dag wel weer wat nieuws. Je werkt in een dynamische omgeving in een klein team met leuke collega’s. Wij bieden je een marktconform salaris, 20 vakantiedagen en de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen in je vak. Je werktijden worden in overleg vastgesteld en hierin kunnen we binnen bepaalde grenzen flexibel zijn.

Reageer!

Wil jij graag je schouders zetten onder een sterk groeiend bedrijf? Dan leren we je graag kennen! Stuur je sollicitatie voorzien van CV met pasfoto en je motivatie naar: yvanwieren@lashextend.nl. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Check onze website op www.lashextend.nl en www.mrsros.nl of neem contact op.

Yvonne van Wieren
yvanwieren@lashextend.nl
+31 (0)33 4450323

LASH EXTEND IS OP ZOEK NAAR JOU

Kom werken bij Lash eXtend!

Solliciteer nu!

Om te solliciteren op een van de openstaande vacatures, vul je het onderstaande formulier in met een korte motivatie. Je kunt je CV meteen uploaden en meesturen. Wij nemen dan z.sn.m. contact met je op.